Om ninjat

72 timmar LAN i Ystad

Ninjat siktar högt, långsiktigt och djärvt på att bli områdets bästa LAN.

Givetvis är Ninjat både alkohol och drogfritt, men vi är också väldigt måna om nätetikett och jämställdhet. Ninjat handlar om datorer och internet lika mycket som det handlar om digital underhållning och kultur. Självklart blir det mycket spel, men även programmering, design, musik och allt annat man kan koppla samman med dagens datorer.

Ninjat kommer vara en plats fylld av kreativt skapande, teoretiskt tänkande och inte minst en plats att möta nya vänner man kanske annars bara träffar virtuellt.

Ninjat som förening har som målsättning att främja just dessa punkter bland både barn och vuxna, samt ge den inbitne en plats att vara sig själv på.

Hos oss kommer ni hitta både mat, dryck och sovmöjligheter så ni kan prestera på topp i våra tävlingar och turneringar.

Föreningen Ninjat är en ideell förening, där varken religion eller politiska åsikter har någon plats

Vi pratar hellre LAN, spel, turnering och vad som skedde under senaste patchen i favoritspelet.

Ninjats styrelse kan vara något av det mest diversa som finns, vi har ”nördar” i allt från film, spel och digital teknik till entreprenörskap, marknadsföring och alla har ett genuint intresse för att göra detta till det bästa lanet möjligt.

Mellan lanen ligger stort fokus på att planera och förbättra nästa evenemang och det är mycket som skall ordnas med tillstånd och många timmar läggs på rent pappersarbete. Men vi drivs hela tiden framåt av den feedback och de frågor vi får via sociala medier och diverse möten, tack vare er kommer detta bli episkt.